2009-01-11 14:35:08• hírek • Parajdi Andrea

Fel kell készülni

Videokonferenciát tartott hétvégén a  prefektusoknak Gabriel Oprea belügyminiszter, ahol a legfontosabb problémákat érintette.

A videokonferencián a Szatmár Megyei Prefektúra képviselőin kívül, különböző intézmények vezetői is jelen voltak. A beszélgetés fő témája a lakások fűtésének biztosítását érintette, de szóba került a közlekedés balesetmentessé tétele, illetve kitértek a turisztikai zónák szükséges biztonsági feltételeire is.

Ezen kívül a belügyminiszter arra is felhívta a prefektusok figyelmét, hogy gondosan ügyeljenek a szociálisan hátrányos helyzetűekre, és óvják őket a lehűlt hőmérséklet egészségre káros hatásaitól. A miniszter hangsúlyozta, hogy amennyiben a fagy miatt valamelyik megyében komolyabb krízishelyzet alakul ki, azonnal jelezzék azt a Belügyminisztériumnak, hogy időben orvosolhassák a problémát. Gabriel Oprea továbbá arra is felszólította a vezetőket, hogy szervezzék meg jól a teendők elvégzésének folyamatát, hiszen ebben az időszakban harmonikus csapatmunka szükségeltetik.

Radu Bud prefektus megjegyezte, megyénkben jelenleg nincsen különösebb krízishelyzet, s az ügyek intézésében megfelelő segítséget kapnak a helyi és megyei intézmények részéről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: